Distribuire semnal video pe SDI

La fel  de mult utilizata ca metoda de distribuire a semnalelor video pe HDMI este si distribuirea profesionala a semnalelor pe SDI.Echipamentele SDI sunt folosite cu precadere pentru filmari,studiori,televiziuni unde este necesara o calitate deosebita a echipamentelor.

Distribuire video simpla pe SDI

Acest sistem se foloseste pentru situatiile in care distantele intre televizoare sau sursele de proiectie si sursa sau sursele de semnal sunt mai mari de 30m sau variabile.
Deasemenea si in situatiile in care este imposibila montarea cablurilor HDMI.

Spliter sdi profesional
Spliter sdi

Sa presupunem ca doriti sa proiectati semnalul de la un dispozitiv ( un laptop,calculator,receptor satelit,receptor de cablu,etc ) pe 2-3 televizoare.
Sistemul video se realizeaza astfel :

Intre sursa de semnal video si televizoare vom conecta separat cabluri coaxiale.La fiecare televizor vom conectacta un convertor video intrare SDI- iesire HDMI.Converorul video il vom conecta printr-un cablu HDMI cu televizorul.
Apoi pentru a putea distribui semnalul dorit vom folosi un spliter SDI cu o intrare si 4 iesiri.
Vom conecta sursa de semnal intr-un convertor video intrare HDMI- iesite SDI, iar apoi un cablu coaxial intre convertor video de intrare semnal si spliterul SDI.Tot in spliterul SDI vom conecta si cablurile coaxiale de legatura
cu convertoarele de la televizoare.

Distribuire semnal video pe SDI

Distribuire video complexa pe SDI

Matrix sdi profesional folosit in distributii video.
Matrix sdi profesional

Sa presupunem ca doriti sa proiectati semnalul de la 4 dispozitive ( un laptop,calculator,receptor satelit,receptor de cablu,etc ) pe 8 televizoare.
Sistemul video se realizeaza astfel :

Intre sursele de semnal video si televizoare vom conecta separat cabluri coaxiale.La fiecare televizor vom conectacta un convertor video intrare SDI- iesite HDMI.Converorul video il vom conecta printr-un cablu HDMI cu televizorul.
Apoi pentru a putea distribui semnalele dorite, vom folosi pentru fiecare semnal video un spliter SDI cu o intrare si 4 iesiri.
Vom conecta fiecare sursa de semnal intr-un convertor video intrare HDMI- iesite SDI, iar apoi un cablu coaxial intre convertor video de intrare semnal si spliterul SDI.Tot in spliterul SDI vom conecta si cablurile coaxiale de legatura
cu convertoarele de la televizoare.Acest sistem se foloseste pentru distributia unor semnale video permanente.
Daca insa dorim ca semnalele sa poata fi schimbate cand dorim, vom folosit o matrice video ( matrix ) cu ajutorul careia vom putea controla secventele video cum dorim.Pentru a putea schimba semnalele de intrare si sursele de proiectie
se va folosi matrice sau matrici SDI.

Aceste modele profesionale de distributie video se pot folosi pentru : hoteluri,pensiuni,case de pariuri,cazinouri,bancuri de testare produse,ambarcatiuni,etc.Pentru mai
multe detalii ne puteti contacta telefonic sau pe adresa de email afisata pe site.