Intact Media Antena Grup cuprinde programele Antena 1, Antena 1 HD, Antena 3, Antena Stars ,Antena International, Happy Channel, ZU TV
Intact Media Antena Grup

Frecventa noua programele Antena Grup

Incepand cu data de 08 septembrie 2020 programele Antena 1, Antena 1 HD, Antena 3, Antena Stars ,Antena International, Happy Channel, ZU TV apartinand grupului Antena Grup vor inceta emisia pe satelitul Eutelsat 16A situat la 16.0°E si se vor muta pe satelitul Hellas Sat 3/4 situat la 39.0°E .

De ce nu se mai receptioneaza antenele ?

Deoarece programele grupului Intact ( Antena Grup ) nu mai sunt emise pe satelitul  Eutelsat 16A situat la 16.0°E, ci pe satelitul Hellas Sat 3/4 situat la 39.0°E .

Noii parametrii de receptie ai Pachetului Antena Grup sunt urmatorii :

Satelit  – Hellas Sat 3/4

Frecventa – 12655

Polaritate – H ( orizontala )

Rata Simboluri ( SR ) – 15155

Modulatie  – DVB-S2/8PSK

FEC – 3/4

Pentru a receptiona din nou aceste programe trebuie sa scanati ( cautati ) manual cu noii parametrii de receptie si pe noul satelit.

Frecventa noua programele Antena Grup

Cum pot receptiona din nou antenele ?

Pentru a putea receptiona programele Antena Grup aveti nevoie de un receptor satelit DVB-S2.Pentru a alege un receptor satelit compatibil va recomandam sa cititi articolul.

Intru-cat distanta intre satelitul vechi (Eutelsat 16A) si satelitul nou (Hellas Sat 3/4) este de 23 grade , este imposibil montarea unui lnb suplimentar la antena existenta deja pentru al doilea satelit.Posibilitatile de a receptiona in continuare programele Freesat, programele TVR si programele Antena Grup ar fi urmatoarele: 

Adaugarea la antena existenta a unui motor

Astfel, veti beneficia in afara de programele mentionante mai sus si de multa alte programe gratuite disponibile pe alti sateliti.
Pentru mai multe detalii va recomandam sa citi articolul

antena offset triax

Montarea unei antene suplimentare

Intru-cat satelitul Hellas Sat 3/4 are o acoperire foarte buna este suficienta si o antena de 60 cm.Deasemenea se va monta si un swich DISEQ pentru a putea comuta cei doi sateliti.Pentru mai multe detalii va recomandam sa citi articolul

Cand vor reveni programele Antena in pachetul Freesat ?

Se pare ca se fac toate eforturile ca programele Antena sa revina in pachetul Freesat incepand cu 1 decembrie 2020.Momentan nu este 100% sigur.

Frecventa noua progrmele Antena Grup

Cartela Freesat functioneaza in continuare ?

Cartela Freesat Conax caid 0B02
Cartela Freesat Conax

Situatia este cu siguranta neplacuta,intru-cat este un alt satelit,insa programele functioneaza in continuare cu cartela Freesat pe noul satelit.Sistemul de criptare a ramas acelasi Conax.