Instalare Orange Tv satelit

Serviciul Orange TV Romania prin satelit este transmis in standard DVB-S2,sistem ce permite transmiterea canalelor atât la calitate SD, cât și HD si poate pe viitor 4K.Cu Orange TV prin satelit poți urmări canalele TV  pe toate dispozitivele tale: televizor, laptop, smartphone sau tabletă,cu un singur abonament și o singură factură.

Ce trebuie sa stim inainte de a opta pentru Orange Tv ?

Inainte de a alege un sistem satelit Orange Tv ar trebui sa stiti ce vizibilitate aveti fata de satelitul Astra 5B aflat la 31.5° East.Pozitia de 31.5°E este fata de meridianul 0° si nu sudul geographic al Romaniei.Cea mai simpla metoda de a stii acest lucru este sa aflati unde este estul,sudul si estul., intru-cat satelitul Astra 5B este in directia sud-est.Veti avea orientare catre satelit daca soarele este vizibil vara in jurul orei 11 dimineata.

O alta metoda de verificare a vizibilitatii este busola: busola se orienteaza spre sud ( va indica sudul geografic) ,de preferinta sa stea pe pamant fara sa aiba in jur obiecte metalice , se va lasa aproximativ 10 minute ca sa indice sudul corect, dupa care veti urmari ca intre 170°- 175 ° sa fie camp deschis ( sa nu existe pomi,cladiri,obiecte mari care ar putea optura semnalul) altfel instalarea va fi greoaie sau chiar imposibila.

Daca aceste conditii nu sunt indeplinite ar fi bine sa va ganditi de doua ori inainte de achizitionarea sistemului sau sa apelati la serviciile noastre .
 

Ce satelit foloseste Orange TV satelit ?

Pachetul de programe Orange TV se emite pe satelitul Astra 5B aflat la 31.5 Est

Acoperirea satelitul Astra 5B.Instalare antena Orange.

Dupa cum se poate observa Romania este bine pozitionata fata de acest satelit,aflandu-se in zona de acoperire maxima.De aceea semnalul emis se poate receptiona cu antene si de 45cm in diametru.deoarece semnalul este foarte puternic de aceea la instalare se folosesc antene de dimensiuni mici.

Decodare programelor Orange TV

La momentul actual Orange este printre putinii furnizori DTH din Romania care,pe langa clasicele receivere Orange satelit, pot furniza in locul receptorului MODUL CI + HD( orange tv card ci+ ).Un mare avantaj deaorece dispare receptorul de satelit,folosim o singura telecomanda,nu mai apar probleme de comunicare intre receptor si televizor.Deasemenea avantajul de a putea fi folosit in alte receptoare satelit,altele decet cele oferite de Orange tv,cat si in statii de televiziune locale.Trebuie tinut seama ca protocolul modulului este CI+ 1.3.

Doriti sa va montati singuri antena de satelit Orange TV

Va trebuie sa tineti seama de anumite aspecte si anume: antena va sta aproape vertical, doar citeva grade aplecata spre spate. LNB-ul (piesa din varful antenei) trebuie rotit 4-5 grade spre stanga, cum privesti din fata antena satelit. Pentru cineva care nu a mai facut asta poate fi destul de dificil prima data.

Reglarea antenei se va face cu receptorul pornit si afisand indicatoare de semnal ( MENU – SETARI – CAUTARE MANUALA ),daca il instalati prima oara,fie pe canalul B1 TV care este liber,daca ati avut antena montata la alta locatie.Reglajul trebuie sa aiba o precizie de sub un grad. Aveti grija cum mufati cablul coaxial, sa aiba contact bun si sa nu atinga centrul de tresa, de asemenea, mufele trebuiesc strinse bine la LNB si receiver. Cand reglati ,stringeti partial suruburile si miscati usor antena in jurul pozitiei unde ati receptionat semnal.Se misca antena FOARTE incet, semnalul are nevoie de citeva mili secunde pentru a fi afisat pe ecran. Dupa ce ati receptionat semnalul maxim, stringeti toate suruburile bine. Succes !!

Doriti sa va instalati mai multe receptoare Orange Tv ideal este ca fiecere din receptoarele Orange sa fie conectate prin cabluri separate la antena de satelit. 

Considerati ca situatia va depaseste si nu va descurcati?

Va stam la dispozitie cu indrumari,sfaturi,pareri,tot ce aveti nevoie.Deasemenea va putem oferi o mana de ajutor.Apelati cu incredere si va veti convinge.Instalare antena Orange TV 0768254880.
Lnb suplimentar antena Orange
 

Pot receptiona si alt satelit cu receptorul Orange TV ?

Da, este posibil comparativ cu alti provideri DTH,unde receptoarele sunt „blocate” sa receptioneze alti sateliti sau chiar programe libere emise pe acelasi satelit.Deoarece decodorul Orange permite acest lucru,suplimetar se poate adauga un lnb suplimentar pentru receptionarea altui satelit.Puteti urmari peste 100 canale multe dintre ele in format HD,fara vreun cost suplimentar sau abonament lunar.

Pretul de instalare al acestui kit suplimentar este de 52 lei. 
 

Lista de canale Orange TV

Pachete de programe si extraoptiuni

LOCAL HD – la 28 lei/luna
WORLD HD – la 38 lei/luna

FAMILY HD – la 47 lei/luna

Extraoptiunea Max Pack HD – la 23,5 lei/luna si cuprinde programele HBO HD,HBO 2 HD,HBO 3 HD,CINEMAX HD,CINEMAX 2 HD

Extraoptiunea HBO HD – la 14 lei/luna si cuprinde programele HBO HD,HBO 2 HD,HBO 3 HD

Extraoptiunea Hungarian HD –  la 3,97 lei/luna si cuprinde programele DUNA,M1,M2,ERDELY,COOL TV,FILM +,MUZSIKA,RTL 2,RTL +,RTL KLUB.

Extraoptiunea SuperNights HD – la 4,65 leu/luna si cuprinde programele DORCEL XXX HD,EROXX HD,HUSTLER HD,REDLIGHT HD

Setari lnb Orange Tv

Orange Tv foloseste lnb-uri universale.Deci setarile lnb vor fi astfel:

  • frecventa joasa – 9750 MHz
  • frecventa inalta – 10600 MHz
 

Frecvente Orange TV

Frecventele de emisie Orange Tv sunt urmatoarele:

  1. Frecventa 12012 – polaritate V – SR 30000 – modulatie DVB-S2
  2. Frecventa 12090 – polaritate V – SR 30000 – modulatie DVB-S2
  3. Frecventa 12168 – polaritate V – SR 30000 – modulatie DVB-S2
  4. Frecventa 12248 – polaritate V – SR 30000 – modulatie DVB-S2
  5. Frecventa 12324 – polaritate V – SR 30000 – modulatie DVB-S2
  6. Frecventa 12402 – polaritate V – SR 30000 – modulatie DVB-S2
  7. Frecventa 12480 – polaritate V – SR 30000 – modulatie DVB-S2

Lista de frecvente Orange tv satelit a fost actualizata astazi 31.08.2019

Dupa cum se poate observa toate frecventele Orange Tv sunt in banda VH ( vertical high),adica banda de sus polarizare verticala ( 13 V ). Teoretic modul de realizare al unui sistem de televiziune prin satelit Orange Tv este usor de realizat ,chiar si in locatii cu cablare structurala,putandu-se monta un numar mare de receptoare deoarece sistemul parmite cascadarea( legarea unul dupa altul) receptoarelor ,chiar si cu splitere,dar trebuie tinut cont de semnalul de comutare banda de 22 Khz care va bloca parte din programe.

       De aceea pot aparea diferite disfunctionalitati ale sistemului prin metoda cascadabila deoarece LNB-ul ar trebui alimentat dintr-un singur receptor,iar celelalte sa aiba tensiunea de alimentare blocata cu un DC BLOCK.Cea mai ieftina varianta de rezolvare a problemei ar fi schimbarea lnb-ului universal cu un lnb quattro,unde vom folosi iesirea VH sau putem folosi lnb-ul universal din care una din iesirile de lnb va intra intr-un multiswich pe intrarea VH.Sistemul este ideal pentru instalatii colective de satelit,mini statii tv atat analogice cat si digitale,distributie satelit.

 

Lista de preturi

Lista preturi manopera

Pret instalare cu un singur receptor – 100 Lei 
Pret instalare cu doua receptoare – 120 Lei
Pret instalare cu trei receptoare – 140 Lei
 *  Pretul este orientativ si variaza functie de localizarea dumneavoastra,complexitatea lucrarii,materiale folosite. 
*  Pretul nu include materialele folosite fiind numai pretul manoperei

 

Aveti deja un receptor satelit sau modul CI+

Aveti decet receptorul sau modulul CI+,iar celelate componente NU LE AVETI ? Nu trebuie sa va ingrijorati.Venim noi cu ele!!

Comenzile telefonice se vor onora in ziua imediat urmatoare,functie in primul rand de programul ambelor parti si functie de materialele necesatre instalarii.

 

Unde instalam Orange TV

Instalam antene Digi Tv in Bucuresti,Giurgiu,Ilfov,Ialomita,Dambovita si nu numai.Deasemenea ne deplasam si in tara daca situatia impune.Pentru mai multe amanunte vedeti