Reglare service antena satelit rulota camper autocaravana

Antenele satelit pentru autorulote,autocaravane sunt automate si nu necesita cunostinte deosebite pentru a fi orintate.In momentul in care schimbati programul tv sau satelitul acestea se pozitioneza exact in pozitia optima de receptie.

Din ce este compus un sistem de antena satelit pentru rulota camper autocaravana ?

Reglare Service

Antena Autorulota Autocaravana

In primul rand din antena satelit exterioara si Lnb.Aceasta trebuie sa fie tot timpul in pozitia ” culcat ” ( parking ),mai ales in mers.

In al doilea rand motorul antenei,pozitionat pe acoperisul rulotei,camperului,autocaravanei,care pozitioneaza antena in pozitia optima functie de satelitul dorit.

Atentie !

Trebuie avut grija de fiecare data cand porniti sa nu uitati sa puneti antena in pozitia de parking.

Atentie !

Motorul nu are nici un reglaj manual.Daca veti incerca sa pozitionati manual antena veti constata ca aceasta este blocata.Daca fortati miscarea, riscati deformarea chiar si deteriorarea motorului sau a celorlalte elemente componente.

In al trilea rand pozitionerul antenei ( receptor satelit cu comanda pentru motor sau unitate de control ).Se alimenteaza la 12 V si comanda motorul pentru pozitionarea antenei.Deasemenea sunt conectate cablurile de comanda pentru motor.

De ce antena automata pentru rulota camper autocaravana nu receptioneaza programe ?

Verificati daca receptorul sau unitatea de control sunt alimentate.Unele modele fuctioneaza doar cu contactul masinii pornit.Observati daca antena este in pozitie de parking sau in pozitie de receptie si se misca.Verificati daca toate cablurile sunt conectate la receptorul satelit sau unitatea de control.

De ce receptionez decat programe straine ?

Majoritate producatorilor de antene automate pentru rulote,campere, autocaravane, au setate cativa sateliti,in general pentru Europa de vest ( Italia,Franta,Germania,Olanda,Spania ).Furnizorii de satelit din Romania folosesc satelitii : Thor, Hellas Sat, Astra 5B, Eutelsat W2, care de obicei nu sunt setati de producatorii de antene.De aceea satelitii pe care ii cautati nu se regasesc in lista.

Exista producatori care au satelitii de mai sus, insa antena se misca la nesfarsit si nu se opreste.Poate exista un alt motiv pentru care nu receptionati programele romanesti si anume : frecventele presetate de producatorul antenei nu mai sunt de actualitate, iar antena se va misca la nesfarsit in plan vertical si orizontal,dar nu se va opri la pozitia satelitului pe care il doriti.

Cum pot receptiona programe romanesti ?

Pentru a schimba lista de sateliti sau frecventele receptoarelor sau unitatilor de control este necesara o actualizare a softului..Acest lucru se realizeaza de obicei cu un stik usb sau un cablu de date.In general majoritatea producatorilor permit actualizari de soft sau lista de sateliti, exista insa si situatii in care actualizarea sofului nu este  posibila,singura rezolvare fiind inlocuirea receptorului satelit sau a unitatii de control.Reglare service antena satelit rulota autocaravana.

Ce pachete de programe romanesti pot receptiona ?

antena autocaravana
Reglare service antena satelit rulota autocaravana

Intru-cat dimensiunile acestor antene nu este foarte mare ( intre 45 – 65 cm ),sunt recomandate pentru urmatorii furnizori de satelit : Focus Sat, Digi TV, Telekom si Orange TV.Singurul pentru care nu se recomanda este FreeSat,deoarece semnalul de emisie este mai slab si necesita o antena mai mare pentru o receptie corespunzatoare.

Pentru ce modele de antene automate oferim service ?

Oferim service antenelor automate pentru rulote,caravane,autorulote,produse de urmatoarele companii :

Alden
Megasat
Intellian
QuickSAT
SatKing Orbit
Kathrein
Maxview

Oferim service si pentru celelalte firme producatoare de antene automate.Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la 0768254880 sau prin e-mail la adresa contact@instalariantenesatelit.com

Considerati ca ati incercat, dar nu ati reusit

Va stam la dispozitie cu indrumari,sfaturi,pareri,tot ce aveti nevoie.Deasemenea va putem oferi o m1ana de ajutor.Apelati cu incredere si va veti convinge.Reglare service antena automata rulota camper autocaravana 0768254880.

Daca am reusit sa va captam atentia va comunicam totusi si lista noastra de preturi in cazul in care sunteti interesati.

Cat costa reglarea antenei automate pentru rulota camper autocaravana ?

Lista preturi manopera

Pret service antena automata rulota camper autocaravana – Incepand cu 250 Lei 
 *  Pretul este orientativ si variaza functie de localizarea dumneavoastra,complexitatea lucrarii,materiale folosite. 
*  Pretul nu include materialele folosite fiind numai pretul manoperei