Acest model de antena se mai numeste ” Flat „.Se monteaza de obicei in zone turistice traditionale,in zone istorice unde sunt cladiri protejate,in locatii unde nu este permisa instalarea unei antene clasice de satelit.

Sistemul de prindere este universal,putand fi montate atat pe verticala cat si pe orizontala.Au un design deosebit si pot fi usor confundate cu anumite modele de antene terestre.Sunt usoare fiind construite din platic,iar prinderile din aluminiu.

De vanzare sunt disponibile urmatoarele modele:

  • single pentru un singur satelit cu o iesire
  • twin pentru un singur satelit cu 2 iesiri
  • quad pentru un singur satelit cu 4 iesiri
  •  pentru 2 sateliti cu o iesire si distanta de 6° intre sateliti ( exemplu Astra 19,2 – Hotbird 13
  • cu doua iesiri twin pentru 2 sateliti  si distanta de 6° intre sateliti
  • cu patru iesiri quad pentru 2 sateliti  si distanta de 6° intre sateliti

Mare dezavantaj al acestor modele de antene il reprezinta faptul ca nu au o izolatie satelit buna,ceea ce inseamna un castig redus.De aceea se recomanda sa se instaleze pentru sateliti cu putere de emisie mare: Astra 19,2 ( pachetele HD+,Sky Germany,Movistar+,Orf,Tnt Sat,programe libere ), Hotbird 13 ( pachetele Cyfrowy Polsat,Sky Italy,programe libere ),Astra 5B 31,5 ca alternativa la antena Orange tv,Thor pentru programele FocusSat.

Lista preturi manopera

Pret instalare antena single – 170 Lei

Pret instalare antena twin – 190 Lei

Pret instalare antena quad – 230 Lei

Pret instalare antena cu doua lnb-uri – 200 Lei

* Pretul este orientativ si variaza in functie de localizarea dumneavoastra,complexitatea lucrarii si materialele folosite.

* Pretul este pentru manopera si nu include materialele

Acest model de antena se monteaza la fel ca si o antena offset fixa.Pentru mai multe detalii puteti citi aricolul ” Instalare antena offset „

Unde instalam antena panel

Instalam antena flat panel in Bucuresti,Giurgiu,Ilfov,Ialomita,Dambovita,Calarasi si nu numai.Deasemenea ne deplasam si in tara daca situatia impune.Pentru mai multe amanunte vedeti (ZONE DE ACOPERIRE ) 

VA MULTUMIM !