Instalare antena Digi TV

Informatii generale despre DIGI TV satelit

DIGI TV satelit a fost lansat in anul 2004 si reprezinta divizia de televiziune a operatorului de servicii de telecomunicatii RCS & RDS , firma infiintata in anul 1994.In prezent are cel mai mare numar de abonati dintre toate DTH-urile di Romania.

Ce satelit foloseste DIGI TV satelit ?

Pachetul de programe Digi TV se emite pe satelitul Intelsat 10-02 – Thor 5/6/7 situat la  1° Vest.

Acoperirea satelitului Intelsat 10-02 – Thor 5/6/7 pentru Digi tv.Instalam antene Digi Tv

                                  Dupa cum se poate observa din imagine Digi tv are acoperire in : Anglia- unde se receptioneaza cu antene mai mari de 80cm,Germania – unde se receptioneaza cu antene incepand de la 60cm,Franta – cu antene mai mari de 80cm,Italia – chiar si cu 60cm,Spania – cu antene incepand de la 80cm,Grecia – chiar si cu 60cm.

In ce directie este orientat DIGI TV  ?

Sau mai bine spus care este orientarea satelitului functie de pozitia geografica.In decursul anilor am tot fost intrebati: locuiesc in Germania,Franta,Italia,Spania si as dori sa imi spuneti in ce directie este satelitul pentru Digi Tv ?

               Inainte de a opta pentru Digi tv ar trebui sa stiti ce vizibilitate aveti in directia satelitului Intelsat 10-02 – Thor 5/6/7 .Cea mai simpla metoda sa aflati este folosind o busola.Aflati coordonatele geografice al locatiei dumneavoastra.Sudul geografic va indica 180 grade pe busola.Ne intereseaza in primul rand longitudinea.Vom calcula astfel:

Pentru Romania – longitudinea 26 grade + 180 grade,rezulta 206 grade,aproximativ acolo se afla satelitul pentru Digi tv

Pentru Anglia – longitudinea 0,1 grade + 180 grade,adica directia satelitului este aproximativ 180 grade

Pentru Germania – longitudinea 13,1 grade + 180 grade, rezulta 193,1 grade,aproximativ acolo se afla satelitul pentru Digi tv

Pentru Franta – longitudinea 2,3 grade + 180 grade,rezulta 183,3 grade,aproximativ acolo se afla satelitul pentru Digi tv
Pentru Italia – longitudinea 12,3 grade + 180 grade,rezulta 192,3 grade,aproximativ acolo se afla satelitul pentru Digi tv
Pentru Spania – longitudinea 3,7 grade – 180 grade,rezulta 176,3 grade,aproximativ acolo se afla satelitul pentru Digi tv
Pentru Grecia – longitudinea 23,7 grade – 180 grade,rezulta 203,7 grade,aproximativ acolo se afla satelitul pentru Digi tv

Pentru directia indicata trebuie sa fie camp deschis ( sa nu existe pomi,cladiri,obiecte mari care ar putea optura semnalul) altfel instalarea va fi greoaie sau chiar imposibila.Daca aceste conditii nu sunt indeplinite ar fi bine sa va ganditi de doua ori inainte de achizitionarea sistemului sau sa apelati la serviciile noastre .

Doriti sa va montati singuri antena de satelit DIGI TV

Va trebuie sa tineti seama de anumite aspecte si anume: antena va sta aproape vertical, doar citeva grade aplecata spre spate. LNB-ul (piesa din varful antenei) trebuie rotit 19 grade spre dreapta, cum privesti din fata antena satelit. Pentru cineva care nu a mai facut asta poate fi destul de dificil prima data.

Reglarea antenei se va face cu receptorul pornit si afisand ecranul de inceput,daca il instalati prima oara,fie pe canalul U TV care este liber,daca ati avut antena montata la alta locatie.Reglajul trebuie sa aiba o precizie de sub un grad. Aveti grija cum mufati cablul coaxial, sa aiba contact bun si sa nu atinga centrul de tresa, de asemenea, mufele trebuiesc strinse bine la LNB si receiver. Cand reglati ,stringeti partial suruburile si miscati usor antena in jurul pozitiei unde ati receptionat semnal.Se misca antena FOARTE incet, semnalul are nevoie de citeva mili secunde pentru a fi afisat pe ecran. Dupa ce ati receptionat semnalul maxim, stringeti toate suruburile bine. Succes !!

Doriti sa va instalati mai multe receptoare DIGI TV ideal este ca fiecere din receptoarele DIGI sa fie conectate prin cabluri separate la antena de satelit. 

Considerati ca situatia va depaseste?

Va stam la dispozitie cu indrumari,sfaturi,pareri,tot ce aveti nevoie.Deasemenea va putem oferi o mana de ajutor.Apelati cu incredere si va veti convinge.Instalare antena Digi TV 0768254880.
 

Programe Digi TV

Pachete de programe si extraoptiuni

DIGI TV POPULAR – la 17 lei/luna

DIGI TV BAZA – la 25 lei/luna

Extraoptiune HBO – la 13 lei/luna

Extraoptiunea Max Pack – la 15 lei/luna

Extraoptiunea Film Now – aveti canalul Film Now la 3 lei/luna

Extraoptiunea Adult – aveti canalul Super One la 1 leu/luna

La DIGI TV Popular se pot adauga extraoptiunile : Film Now si Adult
La DIGI TV Baza se pot adauga extraoptiunile : Film Now ,Adult,HBO,MaxPack
 

Frecvente Digi TV satelit

Lista a fost actualizata astazi 31.08.2019 .Frecventele sunt DIGI Romania,DIGI Ungaria,DIGI Serbia,DIGI Cehia,DIGI Slovacia

 

Lista preturi

Lista preturi manopera

Pret instalare cu un singur receptor – 100 Lei 
Pret instalare cu doua receptoare – 120 Lei
Pret instalare cu trei receptoare – 140 Lei
 *  Pretul este orientativ si variaza functie de localizarea dumneavoastra,complexitatea lucrarii,materiale folosite. 
*  Pretul nu include materialele folosite fiind numai pretul manoperei

 

Daca ati achizitionat un receptor satelit Digi Tv,iar in momentul achizitionarii nu au avut celelalte materiale,nu trebuie sa va ingrijorati.Venim noi cu ele!!

Comenzile telefonice se vor onora in ziua imediat urmatoare,functie in primul rand de programul ambelor parti si functie de materialele necesatre instalarii.

 

Unde instalam DIGI TV

Instalam antene Digi Tv in Bucuresti,Giurgiu,Ilfov,Ialomita,Dambovita si nu numai.Deasemenea ne deplasam si in tara daca situatia impune.Pentru mai multe amanunte vedeti