Reglare service antena ambarcatiuni

          Aveti o antena satelit automata pentru barci,yacht-uri,vase comeriale,vase de cruaziera,platforme maritime si nu reusiti sa o reglati?Nu receptionati satelitul Thor cu antena fluviala maritima instalata pe vas?Ce antena sa aleg pentru barca,yacht,vas comerial,vasul de cruaziera,platforma maritima?Cat costa pozitionarea antenei maritime?

Atentie !

Motorul nu are nici un reglaj manual.Daca veti incerca sa pozitionati manual antena veti constata ca aceasta este blocata.Daca fortati miscarea, riscati deformarea chiar si deteriorarea motorului sau a celorlalte elemente componente.

 

Nu receptionati satelitul Thor cu antena fluviala maritima instalata pe vas?

                   Ati montat antena insa nu receptionati nici un semnal sau semnalul este foarte slab.Se intampla destul de frecvent acest lucru , deoarece majoritatea producatorilor seteaza antenele pentru ambarcatiuni si nu numai , pentru satelitii principali europeni si anume : Hot Bird 13B/13C/13E, Astra 1KR/1L/1M/1N, Astra 2E/2F/2G, Eutelsat 9B,Türksat 3A/4A .Sunt putini producatori care seteaza si satelitii Intelsat 10-02 – Thor 5/6/7,Hellas Sat 3/4,Astra 5B folositi de furnizorii de satelit din Romania.

Cum putem rezolva aceasta problema?

  In general se rezolva foarte usor prin modificarea unghiului Skew,care influenteaza foarte tare receptia la noi si care este diferit fata de tarile Europei centrale.

 

Ce antena sa aleg pentru barca,yacht,vas comerial,vasul de cruaziera,platforma maritima?

Reglare service antena ambarcatiuni platforme maritime barci yacht-uri vase comeriale vase de cruaziera
Reglare service antena ambarcatiuni

Principalii producatori de antene satelit pentru barci,yacht-uri,vase comeriale,vase de cruaziera sunt urmatorii :

Intellian
VSAT
Ditel
KNS
SeaTel
SDT
EPAK VSAT
INTERMARINE ELECTRONICS
Megasat Seaman
Glomex

Daca nu ati achizitionat inca antena pentru platforme maritime, barci ,yacht-uri, vase comeriale, vase de cruaziera va recomandam sa fiti siguri ca modelul ales corespunde cerintelor dumneavoastra.In primul rand sa aiba cat mai multi sateliti disponibili,in al doilea rand unitatea de control ( control unit ) sa fie usor de folosit si in al treile rand sa poata fi actualizat in viitor.

Daca aveti deja echipamentul va putem ajuta sa remediem problemele si eventual sa actualizam softul daca este cazul si este posibil.

Oferim service si pentru celelalte firme producatoare de antene automate.Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la 0768254880 sau prin e-mail la adresa contact@instalariantenesatelit.com

Considerati ca ati incercat, dar nu ati reusit

Va stam la dispozitie cu indrumari,sfaturi,pareri,tot ce aveti nevoie.Deasemenea va putem oferi o mana de ajutor.Apelati cu incredere si va veti convinge.Reglare service antena ambarcatiuni 0768254880.

Daca am reusit sa va captam atentia va comunicam totusi si lista noastra de preturi in cazul in care sunteti interesati.

 

Cat costa pozitionarea antenei maritime?

Lista preturi manopera

Pret reglare service antena ambarcatiuni – 400 Lei 
 *  Pretul este orientativ si variaza functie de localizarea dumneavoastra,complexitatea lucrarii,materiale folosite. 
*  Pretul nu include materialele folosite fiind numai pretul manoperei