Dezinstalare relocare mutare antena satelit

  Datorita anumitor factori : schimbare de domiciliu,masuri luate de administratia blocurilor,decizii luate de furnizorii de servicii satelit, suntem nevoiti sa ne repozitionam antenele.Spre exemplu in cazul blocurilor care se anvelopeaza si antenele sunt dezafectate sau furnizorii de satelit isi schimba emisia pe alt satelit.

               Toti acesti factori ne obliga fie sa gasim alta pozitie pentru antena de satelit,fie sa asteptam ca lucrarile de reparare,anvelopare a bolocului sa se termine.

               Un alt factor ce determina mutarea antenei satelit poate fi cresterea unui arbore in directia care blocheaza receptionarea semnalului  de satelit.

                  O cladire construita in fata antenei sau in directia satelitului receptionat ne forteaza sa mutam pozitia antenei.

Din motive estetice sau de acord putem fi nevoiti sa renuntam definitiv la antena de satelit sau ati renuntat definitiv la satelit in detrimentul televiziunii prin cablu.

In toate aceste situatii va putem ajuta sa va rezolvati problema.Fie ca este vorba de relocare,demontare,dezafectare sau repozitionare a antenei satelit ne puteti contacta pentru mai multe detalii 0768254880.

Dezinstalare relocare mutare antena satelit

Lista preturi manopera

Pret demontare antena satelit – 80 Lei

Pret relocare mutare antena – 100 Lei 

*  Pretul este orientativ si variaza functie de localizarea dumneavoastra,complexitatea lucrarii,materiale folosite. 
*  Pretul nu include materialele folosite fiind numai pretul manoperei